Gyakori kérdések

Az egyes termékek felhasználhatóságában, variálhatóságában tudunk tanácsot adni, hiszen a termékek a névleges méreten kívül egyéb jellemzőkkel bírnak. A variálhatóság nem minden termékre jellemző. Ebben tudunk segíteni ajánlatkéréskor.

Érdemes a termékeket megtekinteni a bemutatótermünkben.

Sok esetben a kiírt árak mennyiségtől függően változhatnak. Egy nagyobb beruházás esetén, de akár családi házaknál is elérheti azt a szintet, amit más besorolásként, kedvezőbb feltételekkel tudunk kiszolgálni.

A kész ajánlat alapján e-mailben tudja leadni rendelését, amit írásban megerősítünk.

Amennyiben rendelnünk kell a terméket kiállítjuk az előlegről a díjbekérőt, és az összeg beérkezése után indítjuk a megrendelést.

Ha a termék megfelelő mennyiségben elérhető a raktárunkban és átutalással szeretnék fizetni, a végösszeget és a bankszámlaszámot tartalmazó visszaigazolás alapján történik a fizetés, és a termékek elszállíthatók, ha az összeg a számlánkra került.

Amennyiben az árut kivitelezéssel együtt rendelte, úgy cégünk vállalja a termékek kiszállítását a rendeltetési helyükre.

Áru rendelésnél van lehetőség kiszállításra, amit minden esetben az áru tömegét figyelembe véve egyedileg küldünk meg.

A termékeket saját autóval vagy futárszolgálattal szállítjuk.

A kiszállítás minden esetben a utcafronti kapuig szól, onnan a termékek elhelyezése a Vevő feladata.

A leburkolandó felület méretéhez képest több anyagot kell rendelni a tényleges kivitelezéshez.

Ez függ a lapok és a helyiség méretétől. Az általánosan elfogadott elvek szerint a kis helyiségeknél 15%, nagyobb helyiségeknél 10%-kal több burkolatot kell rendelni..

Kisebb helyiségeket nagy lapokkal burkolva a veszteség akár 20%, vagy annál több is lehet.

Ha bizonytalan, ellenőriztesse a mennyiségeket szakemberrel!

A kivitelezési munkák befejeztével érdemes minden lapból tartalékolni 1-2 dobozzal, a felület nagyságától függően. Ha a felület sérül könnyebb a javítást elvégezni, ha van mihez nyúlni. A  kerámia egyik tulajdonsága, hogy a színét az égetés során nyeri el, így a másik gyártás más színű lehet. Nem biztos, hogy jól mutat ugyanaz, mégis kicsit más színű termék a felületben.

A nem készleten lévő termékeket előlegfizetés után tudjuk megrendelni, ami történhet személyesen készpénzben, vagy átutalással. Az előleg összege a megrendelés értékének 50%-a.

Cégünk testvér cége a Csíki Burkoló Kft sok tapasztalattal rendelkezik hidegburkolás terén. A 60 fős burkoló szakembergárda akár a legnagyobb projektek kivitelezéséhez is megoldást nyújt.

A C1 és C2 jelölések a tapadószilárdságra vonatkoznak. A C1 osztályú cementbázisú ágyazóhabarcsnak legalább 0,5 N/mm2 értékkel kell rendelkeznie. A C2 osztályban lényegesen magasabb a követelmény, a tapadószilárdságnak legalább 1 N/mm2-nek kell lennie.

A jelölési rendszerben a "T", "E" és "F" betűk a feldolgozási tulajdonságokra vonatkoznak: a "T" mint "tixotróp" a csökkentett lecsúszási hajlamra utal. Az "E" jelentése "extended open time", és a nyújtott nyitott idejű cementtartalmú habarcsokat és diszperziós ragasztókat jelöli. Az "F" betűvel, a "fast", vagyis gyorskötésű burkolatragasztókat látjuk el.

A kikeményedett, cementbázisú vékonyágyas habarcs alakváltozási képességét S betű jelöli. S1-nél a követelmény legalább 2,5 mm-es behajlás a típusvizsgálat szerint.